De definitieve oplossing voor vorstbescherming en process-control van leidingen, apparaten etc.

Tracing

Tracing is speciaal ontwikkeld om waterleidingen vorstvrij te houden. Tracing is een volledig automatisch verwarmingslint met een ingebouwde thermostaat. Indisol Nederland levert en monteert elektrische tracing, eventueel gecombineerd met thermische isolatie van leidingen, apparaten etc.; hiervoor zijn wij onder andere in het bezit van het certificaat: "Installatie Autotrace Kabels".

De door Indisol geleverde Tracing bestaat uit een universele verwarmingskabel gecombineerd met een externe thermostaat voor het nauwkeurig op temperatuur houden van leidingen en apparaten("process-control"). Met behulp van de bijgeleverde thermostaat wordt de door u gewenste temperatuur ingesteld.
De verwarmingskabel wordt met behulp van speciale tape bevestigd.
Tracing is geschikt voor vloeistofleidingen voor binnen- en buitentoepassingen. Indisol zorgt voor vorstvrije vloeistofleidingen, overal waar nodig.
Indisol verzorgt plaatsing van Tracing tot in detail. De berekening van lengte en vermogen van de verwarmingskabel wordt afhankelijk van heersende temperaturen op het project uitgevoerd. Daarna zal de tracing op vakkundige wijze worden geplaatst.